Ιστορία / Προφίλ

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας σε καλλωπιστικά φυτά, καρποφόρα δέντρα,φοινικοειδή, κωνοφόρα δέντρα, γκαζόν,κομμένα λουλούδια βάζου, βιολογικά φυτοχώματα, γλάστρες, υλικά εδαφοκάλυψης, μηχανήματα και εργαλεία κήπου, ξύλινες κατασκευές διακοσμητικά προϊόντα και είδη δώρων καλύπτουμε και τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις σε ότι αφορά την φύτευση, την διακόσμηση και τη συντήρηση οποιουδήποτε χώρου.

Η εταιρία Garden Center Ν. Ξερογιαννάκης ιδρύθηκε το 1986 στη Πελεκαπίνα Χανίων, με αντικείμενο την παραγωγή και την εμπορία φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ανθέων, γλαστρών, υλικών συσκευασίας και διακόσμησης.

Από τότε επεκτεινόμαστε συνεχώς και σήμερα σε μια έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων έχουμε συγκεντρώσει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καρποφόρα δένδρα, γκαζόν, κομμένα λουλούδια βάζου, βιολογικά φυτοχώματα, γλάστρες, υλικά εδαφοκάλυψης, μηχανήματα και εργαλεία κήπου, ξύλινες κατασκευές, επιλεγμένα είδη διακόσμησης και είδη δώρων, εργαλεία κήπου και γενικώς προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σε θέματα φύτευσης, διακόσμησης και συντήρησης.

Η πολυετής εμπειρία μας, η μεγάλη ποικιλία και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες από ένα φυτό μέχρι την κατασκευή μεγάλων έργων πρασίνου, καθώς και τον επαγγελματία αγρότη με άριστης ποιότητας πιστοποιημένα καρποφόρα δέντρα.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην αγάπη για το πράσινο και το περιβάλλον, έτσι εφαρμόζουμε Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (νερό, λιπάσματα και φυτοπροστατευτικά προϊόντα) και Ανακύκλωσης (φυτικά υλικά, πλαστικά, γυαλί, χαρτί).

Σκοπός μας είναι η λειτουργία με Χαμηλό Ενεργειακό Αποτύπωμα και η παραγωγή ποιοτικών, ασφαλών και ανταγωνιστικών προϊόντων.